• +385 91 7552 988
izrada web stranice
web dizajn rijeka
Budite i Vi prisutni na internetu!
Izrada web stranica po povoljnim cijenama.
Image is not available
gath erp
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Program za vođenje poslovanja!
gath
Image is not available
Image is not available
Aplikacija za vođenje poslovanja
sada i u CLOUD okruženju!
Arrow
Arrow
Slider

UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA WEB KATALOGA

Web katalog internet stranice http://webshop.iteh-sistemi.hr/ je u vlasništvu tvrtke Iteh-sistemi, Hreljin, Bakar, OIB: 13806600710 (u daljnjem tekstu: Tvrtka).

Kupac artikala i/ili usluga je posjetitelj web kataloga koji odabere barem jedan proizvod ili uslugu kojeg putem narudžbenog sistema pošalje narudžbu tvrtki te po zaprimljenoj Ponudi od strane Tvrtke, izvrši plaćanje.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave! Cijene su s PDV-om. Valuta je hrvatska kuna (HRK).

Tvrtka se obavezuje poslovati u skladu s dobrom ekonomskom praksom i u maniri dobrog gospodarstvenika, te ne odgovara za kvalitetu internetske veze kojom kupac pristupa web katalogu.

Uvjeti i pravila korištenja web kataloga podložni su promjenama u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Tvrtka Iteh-sistemi zadržava pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Ti isti su dobiveni su od strane proizvođača ili dobavljača te ne moraju nužno biti identični. Djelatnici tvrtke nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda.

Tvrtka zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

Tvrtka ne odgovara ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja web kataloga.

Korištenjem web kataloga smatra se da ste prethodno pročitali Uvjete i pravila te da ste suglasni sa njegovim sadržajem.

Korištenjem Internet dućana obvezujete se poštivati niže navedene Uvjete i pravila. Ako se ne slažete s Uvjetima i pravilima, molimo Vas da ne koristite web stranice web kataloga.

2.  Korištenje

Ovim Uvjetima i pravilima utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda sadržanim u web shopu Tvrtke.

2.1.  Registracija

Korištenje i registracija je dopuštena isključivo osobama starijim od 18 godina.

Kupac snosi potpunu odgovornost za istinitost i točnost unesenih podataka prilikom registracije i kupnje.

Registraciju je moguće izvršiti na http://iteh-sistemi.com.hr/component/users/?view=registration ili slanjem zahtjeva za registraciju na e-mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

2.2. Naručivanje

Naručivanje robe se vrši elektroničkim putem - pritiskom gumba „Naruči“, odabrani proizvod se dodaje u narudžbenicu.

Narudžbenica je komercijalni dokument izdat od strane kupca prema tvrtki s iskazanim interesom za određenim proizvodima.

Narudžbenica omogućuje kupcu da jasno izrazi svoje namjere ka Tvrtki , a prodavci su zaštićeni u slučaju odbijanja kupca da plati za robu ili usluge.

Nakon što izvršite narudžbu na email će Vam stići obavijest o izvršenoj narudžbi, a nakon obrađene narudžbe od strane djelatnika Tvrtke biti će Vam dostavljena službena ponuda s podatcima za plaćanje.

Registriranim korisnicima se isti spreme u bazu, dok neregistrirani korisnici mogu naručiti odabrane proizvode ispunjavanjem online sistema narudžbe, odnosno “online narudžbenice” koja će mu se prikazati nakon što ubaci proizvode u košaricu te dovrši narudžbu putem  slanja upita za narudžbu.

Nakon narudžbe, na e-mail korisnika pristiže automatizirana potvrda o poslanom upitu za narudžbu, odnsno “narudžbenica” te službena Ponuda dostavljena od strane djelatnika Tvrtke, a koja sadrži podatke za plaćanje, datum i rok za izvršenje uplate.

Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada kupac naruči proizvod te na temelju dostavljene Ponude i  podataka za uplatu izvrši plaćanje. Nakon proteka roka za izvršenje uplate, Ponuda se smatra neaktivnom.

Ukoliko tvrtka Iteh-sistemi nije u mogućnosti isporučiti navedeni proizvod u narudžbenici, kontaktirati će kupca telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja narudžbe.

2.3. Plaćanje

Kupac se obvezuje na temelju zaprimljene Ponude od strane Tvrtke, naručene proizvode uplatiti bankovnom uplatom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom u korist tvrtke Iteh-sistemi kao naznačeno u istoj.

Kupac mora izvršiti plaćanje na temelju dostavljene Ponude u zadanom roku, u suprotnom Ponuda postaje nevažeća te je potrebno zatražiti istu.

Plaćanje se smatra izvršenim i potpunim nakon što uplaćena sredstva budu vidljiva na bankovnom računu Tvrtke Iteh Sistemi.

2.4. Otprema i dostava

Otprema se vrši putem dostavnih službi, a trošak dostave za naručene proizvode, po cijeni od 35,00 kuna, se dodatno zaračunava u cijenu.

Dostava je moguća najranije idući dan od dana zaprimljene uplate. Sve zaprimljene uplate unutar radnog dana do 14:00 h isporučujemo s istim danom.

Za narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 14 sati rok isporuke počinje teći prvi sljedeći radni dan, tj ponedjeljak. Ukoliko naručeni artikal nije na stanju, o točnom vremenu isporuke kupac će o tome biti obaviješten. 

Ukoliko isporuka paketa nije moguća zbog razloga za koje je odgovoran kupac (pogrešna adresa, nedostupnost na adresi i sl.), tvrtka Iteh-sistemi zadržava pravo naplate nastalih troškova.

 Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

2.4. Reklamacija

Svi proizvodi su detaljno pregledani prije dostave i isporučeni neoštećeni u ispravnom stanju. Svi proizvodi su zapakirani u sigurnosne kutije kako bi bili u potpunosti sigurni i zaštićeni od bilokakvih oštećenja.
 

Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave ukoliko mu je:

 • isporučena roba koju nije naručio,
 • isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja.

Ukoliko je oštećenje nastalo tijekom prijevoza reklamacije će biti prihvaćene samo u slučaju slanja zapisnika dostavne službe.

Reklamacija neće biti prihvaćena ukoliko je:

 • proizvod nošen/korišten
 • oštećenje na proizvodu posljedica nošenja/korištenja
 • proizvod pogrešno korišten

Odgovor na prigovor obvezujemo se dati u roku određenom Zakonom o zaštiti potrošača. Odgovornost za materijalne nedostatke će se rješavati sukladno Zakonu o obveznim odnosima. Pravo na jednostrani raskid ugovora Zakonom je isključeno u više slučajeva.

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju tvrtki Iteh-sistemi e-mailom ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Artikli koji su posebno naručeni za kupca izuzeti su od povrata.

3. Jamstvo

Jamstvo za proizvode je deklarirano od strane proizvođača, te u slučaju kvara a unutar garantnog roka, potrebno je prijaviti kvar ovlaštenom servisu ili proizvođaču.

U jamstvo ne ulaze lomovi, kvarovi izazvani nestručnim i nesavjesnim rukovanjem, servisom od strane neovlaštene osobe, te kvarovi nastali prekomjernim izlaganjem direktnom utjecaju sunčeve svjetlosti i ostalih atmosferskih utjecaja (kiše, vlage, hladnoće i sl.).

Tvrtka Iteh-sistemi ne odgovara za nadoknadu štete proizvoda, već je  ista obveza proizvođača.

4. Sigurnost i zaštita podataka

Prilikom registracije u web shop dužni ste kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

Korisnik odgovara za sve akcije i narudžbe koje su naručene njegovim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem telefona +385 (0)917552988 ili putem e- maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke.

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, tvrtka Iteh-sistemi ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Sve stranice Internet prodavaonice na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka (plaćanje putem interneta) zaštićene su WSpay™ sustavom.

5. Intelektualno vlasništvo

Sadržaj Webshop Internet trgovine je zaštićen te tvrtka Iteh-sistemi ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na stranicama Webshop Internet trgovine morate prethodno kontaktirati Iteh-sistemi putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

showcase540

UVJERITE SE U MOGUĆNOSTI APLIKACIJE ZA VOĐENJE POSLOVANJA

download icons

Isprobajte potpuno funkcionalan DEMO !

Obuka, instalacija i tehnička podrška kao i dogradnja programa nije dostupno u demo verziji. Trajanje demo verzije programa je 15 dana.

ZATRAŽITE PROBNU VERZIJU!

Web Hosting paketi

CLASIC PAKET

210kn/god

 • Web prostor 1000 Mb
 • Email adresa NEOGRANIČENO
 • Podomene NEOGRANIČENO
 • Mjesečni promet NEOGRANIČENO
 • 1 ADDON Domena
 • 2 Parked Domena
 • 5 FTP Pristup
 • 5 MySql
 • SMTP/POP3/IMAP

JUMBO PAKET

850kn/god

 • Web prostor 10000 Mb
 • Email adresa NEOGRANIČENO
 • Podomene NEOGRANIČENO
 • Mjesečni promet NEOGRANIČENO
 • 8 ADDON Domena
 • 25 Parked Domena
 • 50 FTP Pristup
 • 50 MySql
 • SMTP/POP3/IMAP

img 014

eRačun – Gath ERP
Slanje eRačuna iz GATH ERPa je krajnje jednostavno!

Iteh Sistemi - Kontakt

Iteh Sistemi - Izrada web stranica
Hreljin Bakar, Croatia 51226
Phone: +385917552988

Kategorije

 • Izrada web stranica

 • Izrada web trgovina

 • Servis i održavanje računala

 • Program za vođenje poslovanja

 • eAutoškola Aplikacija

 • Web Hosting

 • Seo Optimizacija

Aplikacije & Programi

 • Aplikacija za vođenje poslovanja

 • Web Shop sustav

 • eNekretnine

 • eAutoskole

Top